Professionel bilpleje

Hos bilplejehadsten.dk er vi et autoriseret Ditec Bilplejecenter. Det betyder, at vores bilplejebehandlinger udføres professionelt og i høj kvalitet.

Din bil bliver dagligt udsat for skidt og snavs, og det er derfor svært at holde din bil ren – også til trods for jævnlige ture i vaskehallen. Med vores bilpleje holdes din bil ren i længere tid ad gangen. Særligt vores keramisk lakforsegling skåner din bil for snavs, oxidering og flyverust.

Ceramic Ultra, som den keramiske lakforsegling hedder, er en langtidsvirkende lak, som gør overfladen særligt afvisende. Det betyder, at vanddråber og snavs lettere glider af lakken, når du kører. Derudover skånes din bil også for skader fra UV-stråling.

Lakbeskyttelse

Lakken beskytter den underliggende plade mod rust, og giver desuden bilen dens visuelle lyskraft. Som skrevet ovenfor, udsættes bilen (og dermed lakken) for skidt og snavs dagligt, hvilket kan gøre overfladen mat. Det gør også at snavs lettere sidder fast, og at risikoen for rust stiger.
Med en lakbeskyttelse forlænges lakkens levetid, og så får du tilmed en flot, dyb glans. Hos bilplejehadsten.dk anvender vi Ditec lakbeskyttelse, som forstærker lakkens modstandsdygtighed over for stenslag m.m. med op til 75%.
Vi tilbyder to forskellige typer lakbehandling:

  • Ceramic Ultra
  • Ceramic Light

Du kan se en sammenligning af de to behandlingstyper her:

BehandlingCeramic Ultra
Garantiperiode9 år
Vandafvisende*****
Glans*****
Behandlingstid3 dage
Efterbehandling12 mdr.
BehandlingCeramic Light
Garantiperiode3 år
Vandafvisende****
Glans****
Behandlingstid1 dag
Efterbehandling12 mdr.

Glasbehandling

Synes du, at sigtbarheden gennem ruden kunne være bedre, når det er mørkt eller regner? Så bør du få en glasbehandling. Glasbehandlingen gør, at snavs, smuds og vand glider lettere af glasset, når du kører bil. Derfor behøver du heller ikke bruge vinduesviskerne lige så ofte, som du ville gøre før glasbehandlingen.

En glasbehandling af bilens ruder gør også, at insekter og is ikke fæstner sig lige så hårdt som på en ubehandlet rude.

En standard gladbehandling omfatter bilens forrude og de forreste sideruder, men alle ruder kan behandles, hvis du ønsker det. Glasbehandlingens holdbarhed varierer alt efter, hvor meget vinduesviskerne anvendes, men normalt vil behandlingen kunne holde ca. 10.000 km.

Læderbehandling af sæder

Sæderne i bilen er dagligt udsat for solens UV-stråler, og der er risiko for, at de udtørrer. Derfor bør læderet plejes med en speciel læderbehandling, som gør læderet mere modstandsdygtigt overfor både UV-stråler, men også overfor pletter og snavs. Endeligt sikrer læderbehandlingen, at læderet ikke krakelerer som følge af udtørring.

Hold liv i læderet med en årlig læderbehandling – så sikrer du, at din bil altid har et naturligt og friskt look. Vi anbefaler en årlig læderbehandling, men bruges bilen ofte, kan der være behov for en ny læderbehandling med kortere mellemrum.

Tekstilimprægnering

Er sæderne i bilen betrukket med tekstil, er det en god idé at få imprægneret tekstilerne. Med en tekstilimprægnering bliver fibrene i tekstilerne mættet, hvilket gør det sværere for pletter at sætte sig. I stedet vil du let kunne tørre det spildte op med en fugtig klud.

Renovering af forlygter

Med tiden vil bilens forlygter blive matte som følge af det skiftende vind og vejr, som bilen udsættes for hele året. Matte lygter skaber en unødvendig sikkerhedsrisiko for dig selv, da dine lygter ikke vil være lige så gode, som da du købte bilen.

Hos bilplejehadsten.dk kan du få poleret forlygterne, så de bliver lige så gode som nye igen. Måden vi gør det på, er ved at slibe lygtens overflade ned med slibepapir, hvorefter vi polerer overfladen, så den bliver helt klar igen. Afslutningsvis påfører vi en ny udvendig beskyttelse, som beskytter mod, at lygten bliver mat igen.

Fælgbehandling

Bilens fælge kan være svære at holde rene, da de er udsat for både skidt og snavs, men også for det bremsestøv, som dannes, når du bremser. Bremsestøvet brænder sig fast i fælgen, og så er de nærmest umulige at få gjort pæne igen.

Med vores fælgbehandling får dine fælge en smuds- og vandafvisende overflade, så bremsestøv og øvrigt snavs ikke sætter sig og brænder sig fast. Behandlingen forsegler med andre ord fælgens ydre og gør den tættere.

Efter en fælgbehandling bliver dine fælge lettere at rengøre, og du behøver ikke anvende stærke rensemidler. Du kan i stedet nøjes med milde rengøringsmidler og en højtryksrenser.

Det gør det let for dig, og så er det tilmed mere skånsomt for miljøet.

Behandling af fælge - Før og Efter behandling

Lugtsanering

Hvad er bedre end lugten af ny bil? Lugten kan dog hurtigt forsvinde og i stedet blive erstattet med en dårlig lugt, som er svær at identificere hvor kommer fra. Der kan være flere forskellige årsager til den dårlige lugt; det kan eksempelvis være fra kæledyr, hvis man har dem med i bilen, fra rygning eller fra ting, der er spildt på sæderne.

Uanset hvad årsagen til den dårlige lugt er, kan vi fjerne den med lugtsanering. Lugtsanering foregår ved, at bilens kabine bliver fyldt med en gas, som er dannet på baggrund af fordampede kemikalier. Kemikalierne udvælges ud fra, hvad der er kilden til den dårlige lugt.

Gassen skal have lov at virke i en periode, hvorefter kabinen udluftes igen. Denne behandling kan gentages, hvis lugten ikke er forsvundet helt efter første behandling.

Er lugten særligt slem, kan der være behov for at kombinere behandlingen med en tekstilvask, hvor vi renser tekstilerne med en kombination af varmt vand og et smudsopløsende kemikalie. Vores specielle vaskemaskine sikrer, at tekstilerne bliver gennemskyllet, og at det snavsede vand bliver suget med op igen. For at sikre, at tekstilerne bliver helt tørre igen, bruger vi en affugter til at suge den sidste fugt ud af tekstilerne.

Indvendig bilpleje

Med vores indvendige bilpleje genoprettes bilens udseende, så den kommer til at se så tæt på ny som muligt. Den indvendige bilpleje er en grundig rengøring, hvor der støvsuges i hele bilen, ruderne pudses og instrumentbrættets og de øvrige plast- og gummidetaljer bliver gjort skinnende rene. Du får med andre ord følelsen af, at få en ny bil, hvor hele kabinen føles frisk. Dørvangerne vokses desuden også.

Skal lædersæderne friskes op med en læderbehandling, eller trænger tekstilsæderne til at blive renset og få fjernet pletter, kan du tilvælge dette i formularen øverst på siden.

Book tid til bilpleje

Du kan booke tid til bilpleje af din bil via formularen herunder. Vælg hvilke behandlinger, du er interesseret i, og vi udregner løbende en pris til dig. Bemærk at den endelige pris kan variere, hvis lugtsaneringsbehandlingen skal gentages, hvis tekstilvask er nødvendig i forbindelse med lugtsanering, eller hvis bilens lak er meget ridset i forbindelse med lakforsegling.

Når du har udfyldt formularen, kontakter vi dig med henblik på at bekræfte aftalen. Nogle behandlinger kan klares på én dag, mens andre strækker sig over flere dage. Det oplyser vi dig om, når vi kontakter dig.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, eller vil du forhøre dig om andre bilplejeopgaver eller om polering af bil, så ring til os på 86 98 28 09.

Bilplejehadsten.dk er centralt placeret i Hadsten i Favrskov Kommune. Du finder os på Over Hadstenvej 22, 8370 Hadsten.