Om Bilpleje Hadsten

BilplejeHadsten.dk er den del af Bach Hadsten, som er et professionelt autoværksted. Hos bilplejehadsten.dk fokuserer vi kun på bilpleje, hvor vi tilbyder bl.a. Ditec Lakkonservering. Vi udfører bilpleje i højeste kvalitet, så du er sikker på et professionelt resultat.

Når du vælger bilpleje hos bilplejehadsten.dk, giver du din bil fornyet liv. Med lakkonserveringen holder lakken længere, og snavs får sværere ved at sætte sig fast. Samme effekt har vores glasbehandling og fælgbehandling.

Vi tilbyder også indvendig bilpleje, hvor særligt læderbehandling, tekstilimpregnering og lugtsanering er populære behandlinger.

Bilpleje i Favrskov

BilplejeHadsten.dk er dit bilplejecenter i hele Favrskov Kommune. Vi er centralt beliggende i Hadsten, hvor du finder os på Over Hadstenvej 22. Herfra plejer vi alle typer biler i hele Favrskov Kommune og omegn.

Vi konkurrencedygtige priser – og vi har gjort det let for dig at overskue, hvad en eller flere bilplejebehandlinger koster dig. Du kan beregne din pris i vores bestillingsformular, og herfra kan du også let udfylde en forespørgsel på de ønskede behandlinger.

Ditec bilpleje

Ditec er Danmarks største bilplejekædekæde – og bilplejehadsten.dk er en del af Ditec. Ditec har eksisteret siden 1970’erne og har derfor en lang erfaring med bilpleje og vedligeholdelse af biler. Ditec er særligt kendt for sin effektive lakkonservering, der hedder Ceramic Ultra.

Du kan læse meget mere om vores forskellige bilplejebehandlinger her.